Bilim Deneylerimiz Projesi

27.02.2024 24

·         Bilim Saati Projesi ile okulumuzda iki hafta arayla deney çalışmaları yapılacaktır. Deney öncesi öğrencilerden konu ile ilgili ön araştırma yapmaları istenmektedir. Öğrencilerimiz ön hazırlıklarını tamamladıktan sonra öğretmen eşliğinde bilim saati uygulamasını gerçekleştirir. Projenin amacı, bilim insanlarınca bilimsel bilginin nasıl oluşturulduğunu, oluşturulan bu bilginin geçtiği süreçleri ve yeni araştırmalarda nasıl kullanıldığını anlamaya yardımcı olmak, doğada ve yakın çevresinde meydana gelen olaylara ilişkin ilgi ve merak uyandırmak, tutum geliştirmektir.

27-02-202427-02-202427-02-202427-02-202427-02-2024