24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü

Doğruyu, güzeli, iyiyi, her alanda yeniliği ve yenileşmeyi savunan gerçekleri anlatan, milli birlik ve beraberliğimizin teminatı, geleceğin ışık saçan aydınlık nesillerini büyük bir sabır ve özveri ile yetiştiren öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlarız.

24.11.2014 1258

ÖGRETMENLER, ALTIN KANATLI KELEBEKLERDIR. ÇICEKLERIN ARASINDAN HIC YORULMADAN, DEVAMLI UCARLAR. ÇICEKLERINE TOZ KONDURMAMAYA CALISIRLAR ... 


24 Kasım24 Kasım

Öğretmenler Günü, daha çok öğrencilerimizin içtenlikle ve coşkuyla kutlamak istedikleri önemli bir gündür. Elbette ki 24 Kasım bizim içinde çok anlamlıdır. Dünyada hiçbir meslek manevi olarak öğretmenlik kadar tatmin edici değildir. Öğrencilerimizin çalışkan, dürüst, topluma yararlı insanlar olması, biz öğretmenlerine verebilecekleri en güzel armağandır. 

24 Kasım24 Kasım24 Kasım24 Kasım24 Kasım24 Kasım


 

 Bir öğretmen, mesleğe başladığı günden yaşamının sona erdiği ana kadar görevini yapmaya devam eder. Hatta öldükten sonra bile fikirleri öğrencileri aracılığıyla yaşamaya devam edecektir.

 

24 Kasım24 Kasım24 Kasım 

 

 

Ulu önder Atatürk  Modern Türkiye’nin yaratılmasında öğretmenlere büyük görevler düştüğünü düşünerek ‘Ulusları kurtaracak olanlar, yalnız ve ancak öğretmenlerdir.’ diyerek ülkenin geleceği için öğretmenlerin ne kadar önemli olduğunu vurgulamıştır.

 

24 Kasım 24 Kasım  24 Kasım  24 Kasım  24 Kasım


 

         Öğretmenin tek amacı;tüm öğrencilerin yüksek başarıyı göstermesi,kişilik sahibi ve topluma saygılı olarak yetişmeleridir.

 

24 Kasım24 Kasım24 Kasım24 Kasım24 Kasım24 Kasım


  

Sıhhatini,nefesini ve enerjisini, gençlik yıllarını harcayan milli birlik ve beraberliğimizin teminatı olan meslektaşlarımızın ‘Öğretmenler Günü’ kutlu olsun.